Inge Decupere

mr. I.K. (Inge) Decupere

T +31(0) 43 321 6640
E i.decupere@paulussen.nl

vCard

Inge Decupere studeerde in juli 2007 cum laude af aan de Universiteit Maastricht als privaatrechtelijk georiënteerde Master of Laws. Voordat zij haar studie rechten in Maastricht aanvatte in september 2003, studeerde zij enkele jaren Recht en Economie aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Aansluitend is zij in Brussel twee jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven, onder meer als marketing manager. In augustus 2007 werd zij beëdigd als advocaat en procureur en sindsdien voert zij bij Paulussen Advocaten een civiele praktijk, met specifieke aandacht voor burenrecht en zakelijke rechten, (overheids)aansprakelijkheidsrecht en verbintenissenrecht.

Daarnaast heeft zij expertise op het vlak van personen- en familierecht, met een bijzondere nadruk op relatievermogensrecht, de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden. In 2012 voltooide zij cum laude de juridische specialisatieopleiding familierecht aan het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen (IMFO).

Zij is lid van de specialistenvereniging vFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators), vFas-scheidingsmediator en geregistreerd mediator bij het MfN (Mediation Federatie Nederland).

vfasmfn