Viviane Nowak


T +31 43 321 6640
E v.nowak@paulussen.nl

vCard

Viviane Nowak is in 1988 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, waarna zij in 1989 in Brussel een postdoctorale titel in Internationaal en Europees recht en in Straatsburg (Frankrijk) een diploma in de rechtsvergelijking heeft behaald.

Zij is advocaat sedert 1990 en was in die hoedanigheid o.a. werkzaam bij Nauta Dutilh en AKD Prinsen van Wijmen. Van daaruit heeft zij een overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en is zij als senior legal counsel/advocaat werkzaam geweest bij Philips Electronics Nederland B.V. Sinds augustus 2005 is zij als advocaat verbonden aan Paulussen Advocaten.

Zij volgde meerdere specialisatie-opleidingen Arbeidsrecht en is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg (VAAAL). Zij is tevens Mediator.

Viviane heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk
– Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.