Carrière

Door te investeren in kennisontwikkeling, te werken aan relevante projecten en door de prettige en tegelijkertijd ambitieuze werkomgeving, is Paulussen Advocaten een aantrekkelijke werkplek voor advocaten, juristen en andere medewerkers. Wij vormen een hecht team van mensen met verschillende achtergronden en expertises. Wat ons in onze diversiteit bindt is dat wij met elkaar en met onze cliënten kansen creëren, waar anderen in problemen blijven denken.

Vacatures

De advocaten van Paulussen zijn intelligent, analytisch, doortastend en to-the-point. Voldoet u aan dit profiel, neem dan contact op met ons. Paulussen Advocaten heeft regelmatig vacatures. Onze huidige vacatures vindt u hier.

Investeren in kennis en vaardigheden

Kennismanagement en het trainen van vaardigheden is van wezenlijk belang om dienstverlening op het hoogste niveau te kunnen blijven realiseren. Paulussen Advocaten investeert voortdurend om de kennis van haar advocaten up-to-date te houden en om hun vaardigheden zoals onderhandelings- en mediation technieken verder te ontwikkelen. Dit gebeurt doordat medewerkers intensief worden begeleid bij hun ontwikkeling en door de inzet van een breed scala aan opleidingsmiddelen, variërend van interne tweewekelijkse themabijeenkomsten, cursussen, externe masterclasses tot en met specialisatie-opleidingen op postdoctoraal niveau.

Juridische bibliotheek

Het up-to-date houden van de kennis van onze advocaten heeft continu de aandacht. Daartoe hebben we een state-of-the-art juridische bibliotheek, die wordt beheerd door een fulltime juridisch documentalist en assistent.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij vinden maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Als bedrijf met twee vestigingen in Limburg vinden wij dat wij een maatschappelijke taak hebben om mee te bouwen aan een gezonde en duurzame toekomst voor Limburg. Daarom zetten wij onze kennis, kunde, netwerken en middelen in om op verzoek, maar ook proactief en initiërend aan dit doel mee te werken. Paulussen Advocaten is ook een van de grondleggers van de Groene Zaak, een bedrijvenvereniging van meer dan 200 Nederlandse bedrijven die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan en gezamenlijk streven naar een snelle verduurzaming van de economie.