Corona update

17.03.2020

Naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen genomen waarover we u graag informeren.

Het uitgangspunt bij deze maatregelen is dat de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, cliënten en relaties onze grootste en belangrijkste zorg is en blijft. We handelen met de benodigde zorgvuldigheid om ervoor te zorgen dat we onze diensten kunnen blijven leveren maar tegelijkertijd het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Daarom werken al onze 25 advocaten en ondersteuning in afwisselende diensten en vanuit thuis , tenzij er een cliëntgerelateerde of andere urgente, relevante reden is om dit niet te doen. Daarnaast hebben we het reizen van onze kantoorgenoten beperkt. Deze maatregelen blijven voorlopig van kracht tot en met 6 april 2020.

Wij beschikken over diverse technologische mogelijkheden om u in deze ongewone situatie te blijven bedienen.  Indien nodig zijn we 24/7 beschikbaar. Onze advocaten staan voor u klaar als u ons nodig heeft, zowel online als offline.

Op dit moment staan we onze cliënten bij met betrekking tot vragen over werktijdverkorting, de juridische implicaties van en communicatie over de van overheidswege verplicht gestelde sluitingen, het waarborgen van liquiditeit alsmede financiële- en herstructeringsvraagstukken enzovoorts.

Hebt u vragen, neem gerust contact op met uw reguliere contactpersoon binnen ons kantoor, of mail naar j.huppertz@paulussen.nl.

Nieuws Overzicht