Een uur in de advocatuur

21.03.2024

 

Heb je je ooit afgevraagd hoe rechtszaken worden voorbereid? Hoe het eraan toegaat in de rechtszaal? Hoe de work-life-balance van advocaten eruitziet? Of wil je gewoon andere prangende vragen beantwoord krijgen onder het genot van een drankje en/of een wandeling met een van onze advocaten? Meld je dan nu aan voor ‘Een uur in de advocatuur’ en neem een exclusief kijkje achter de schermen van onze dagelijkse werkzaamheden.

Over ons
Paulussen Advocaten bestaat 125 jaar en is een van de grootste kantoren in het zuiden. Met ruim 25 advocaten, mediators en curatoren adviseren wij onze cliënten vanuit Maastricht en Heerlen op een groot aantal rechtsgebieden. We treden op voor overheden, voor de M van het MKB en voor internationale beursgenoteerde bedrijven.

Voor wie?
Voor jou als rechtenstudent (bachelor en master) die meer wil weten over de advocatuur of die gewoon graag op informele wijze kennis wil maken met ons kantoor.

Wat & waar?
Samen met een van onze advocaten maak jij onder het genot van een drankje een wandeling in Maastricht of Heerlen. De wandeling duurt ongeveer een uur.

Dresscode
Pak en pumps? Die mag je bewaren voor een andere keer! Met andere woorden: de dresscode is “casual”.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar eenuurindeadvocatuur@paulussen.nl en vermeld je naam, je studiejaar, je telefoonnummer, voorkeur voor Maastricht of Heerlen en welke dag en tijdstip voor jou passend is. Per e-mail ontvang je een bevestiging van de geplande afspraak.

Tot ziens!

De advocaten van Paulussen Advocaten

Nieuws Overzicht