Ervaring van student-stagiair Anne Walterfang

08.04.2024

De afgelopen acht weken heb ik stage mogen lopen bij Paulussen Advocaten. Het kantoor heeft mij goed ontvangen en mij een onvergetelijke stageperiode bezorgd.
Paulussen Advocaten heeft een breed scala aan rechtsgebieden waardoor ik mij op verschillende rechtsgebieden verder heb kunnen oriënteren. Ik werd door advocaten meegenomen in verschillende dossiers en heb daarin diverse juridische vraagstukken mogen oplossen. Naast het oplossen van juridische vraagstukken heb ik ook cliëntgesprekken, workshops, faillissementen en zittingen mogen bijwonen. Door dit kijkje in de keuken is mijn interesse in enkele rechtsgebieden en de advocatuur verder gaan groeien. Ook heb ik mijn kennis binnen meerdere rechtsgebieden verbreed.
Ik heb een enorm leerzame en comfortabele stage gehad. Hiervoor wil ik het kantoor, Paulussen Advocaten, en iedereen die hieraan heeft bijgedragen bedanken. De sfeer binnen het kantoor was informeel waardoor het aangenaam was om als student-stagiaire aan de slag te gaan. Er wordt altijd tijd gemaakt voor een praatje en een goede begeleiding. Ik kan het elke student aanraden om hier als student-stagiaire aan de slag te gaan. Ik kijk terug op een zeer geslaagde stageperiode!
Anne Walterfang

Nieuws Overzicht