Limburg Leads: hoe gaan we samen de energietransitie aan?

14.05.2019

Tijdens Limburg Leads, op 15 en 16 mei in MECC Maastricht, worden Louis Hiddes van Mijnwater en Roger Cox van Paulussen Advocaten bevraagd over hun visie op de energietransitie.

Hiddes en Cox zijn bevlogen experts, ieder op hun eigen terrein. Hiddes in het bedenken en uitrollen van vernieuwende concepten, waar het internationaal gelauwerde duurzame energiebedrijf Mijnwater het bewijs van is. Cox als advocaat die het recht gebruikt om de energietransitie te versnellen en de gebouwde omgeving te verduurzamen. Sinds enkele jaren werken beiden schouder aan schouder aan de uitrol van intelligente warmtenetten gevoed door duurzame warmtebronnen zoals bodemwarmte en restwarmte uit de gebouwde omgeving.

Filosofie en praktijk
Tijdens Limburg Leads geven Hiddes en Cox hun kijk op de energietransitie en de rol van intelligente warmtenetten. Wat is de filosofie en praktijk achter deze duurzame warmtenetten? Wat hebben deze netten burgers, bedrijven en de samenleving te bieden? Waar gaat dit eindigen en hoe ziet de toekomst er uit?

De gesprekken zijn op 15 mei van 14.00 tot 15.00 uur en op 16 mei van 14.30 tot 15.30 uur.

Nieuws Overzicht