Opening vestiging in Parkstad

06.02.2015

Uitbreiding dienstverlening door samengaan met Nijbakker Advocaten per 1 januari 2015.

Met de opening van een vestiging in Parkstad breidt het Maastrichtse kantoor Paulussen Advocaten NV per 1 januari haar dienstverlening verder uit. De uitbreiding komt tot stand door het samengaan met Nijbakker Advocaten, gevestigd in Heerlen. De twee kantoren vinden elkaar in een eenduidige visie op de hedendaagse juridische praktijk: meerwaarde bieden door het leveren van overzicht, richting en tempo bij alle juridische zaken. Zo ontstaat een krachtig full-service advocatenkantoor in Limburg, met 45 medewerkers opererend vanuit de vestigingen in Maastricht en Parkstad. De Parkstadvestiging van Paulussen Advocaten is gelegen in Heerlen aan de Akerstraat 67.

Juridische krachtenbundeling

Philip Nijbakker, advocaat en eigenaar van Nijbakker Advocaten, treedt per 1 januari 2015 toe tot het bestuur van Paulussen Advocaten NV: ”Samen verder met Paulussen Advocaten biedt kansen voor al onze klanten in Limburg. Het kantoor levert zeer hoge kwaliteit. Er wordt continu én uitgebreid geïnvesteerd in de kennisontwikkeling van alle advocaten. Op die manier kunnen we meer specialismen aanbieden. Door samen te gaan bieden we een integrale juridische dienstverlening. Dat zal beslist ook nieuwe klanten aanspreken.”

”Paulussen Advocaten is van oudsher sterk in het adviseren van overheden, instellingen en grotere ondernemingen”, vult John Huppertz, advocaat en managing partner van Paulussen Advocaten, aan. ”Door het samengaan met Nijbakker Advocaten breiden we onze expertise richting het MKB uit. Philip en zijn team hebben bewezen dat ze bij het MKB de juiste snaar raken. Verder zien we in onze gezamenlijke aanpak meerwaarde ontstaan voor de particuliere sector. Bovendien was er bij Paulussen Advocaten al langer de behoefte om letterlijk dichter bij onze klanten in Parkstad te staan. Wat mij betreft wordt iedereen wijzer van deze samenwerking.”

Het samengaan wordt een feit in het jaar dat Paulussen Advocaten 120 jaar bestaat. Reden te meer om in 2015 de markt uitgebreid en doelgericht te informeren over de verdere ontwikkeling. Meer informatie over de dienstverlening en de werkwijze van Paulussen Advocaten is te vinden op deze website.

Voor informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
John Huppertz, tel: 043 321 6640 of met
Philip Nijbakker, tel: 045 560 6000

 

Nieuws Overzicht