Paulussen Advocaten genomineerd voor Ondernemer van het Jaar!

05.11.2021

 

Wat een mooie verrassing: dagblad De Limburger heeft ons kantoor genomineerd voor de verkiezing van Ondernemer van het Jaar 2021!

In totaal zijn tien Limburgse bedrijven genomineerd die het beste voor hebben met de wereld en dit hebben geïncorporeerd in hun onderneming.

John Huppertz: “Dank aan De Limburger voor deze erkenning van onze kantoorbrede inspanningen voor duurzaamheid en het klimaat. Alle lof nogmaals voor Roger Cox. Hij heeft ons deelgenoot gemaakt van zijn visie en zijn concrete plannen. Die worden gedragen door ons hele kantoor. We maken dit concreet via de bekende klimaatzaken tegen de Staat en tegen Shell, maar bijvoorbeeld ook door te adviseren bij de uitvoering van energietransities.”

Roger Cox: “Dit is een mooi gebaar van De Limburger. Persoonlijk heb ik al veel internationale erkenning gekregen. Daarbij is de rol die mijn kantoor heeft vervuld vaak op de achtergrond gebleven. Het is het bestuur van Paulussen Advocaten dat mij vanaf het prille begin steeds alle ruimte heeft gegeven voor het realiseren van mijn doelen. Daarnaast is het een breed team van advocaten en medewerkers geweest dat aan de basis heeft gestaan van de behaalde successen. De nominatie door De Limburger maakt de betrokkenheid van mijn kantoor zichtbaar en dat waardeer ik.”

Klik hier om uw stem uit te brengen via de website van De Limburger.

Voor meer informatie over de MVO-activiteiten van Paulussen Advocaten: https://www.paulussen.nl/nl/mvo/

Nieuws Overzicht