Walk & Talk voor studenten

21.04.2021

Nieuwe mensen ontmoeten en live connecties maken is wel eens gemakkelijker geweest… Wij vinden het belangrijk dat studenten ondanks Corona laagdrempelig kunnen blijven kennismaken met ons kantoor en onze advocaten. Daarom nodigen wij jou van harte uit voor een Walk & Talk.

Over ons

Paulussen Advocaten bestaat 125 jaar en is een van de grootste kantoren in het zuiden. Met ruim 25 advocaten, mediators en curatoren adviseren wij onze cliënten vanuit Maastricht en Heerlen op een groot aantal rechtsgebieden. We treden op voor overheden, voor de M van het MKB en voor internationale beursgenoteerde bedrijven. Je kent ons kantoor ook van internationaal spraakmakende klimaatzaken. Ook ken je ons als curator in het faillissement van Macintosh (een van de grootste faillissementen in de Nederlandse geschiedenis) en als curator van een groot internationaal studentenuitzendbureau. Verder zijn wij stadsadvocaat van verschillende gemeenten en treden wij op voor andere overheden en non-profit organisaties.

Voor wie?

Je bent rechtenstudent en je wil meer weten over de advocatuur, of je wil gewoon graag op informele wijze kennismaken met onze advocaten? Meld je dan aan voor Walk & Talk!

Wat & waar?

Samen met een van onze advocaten loop jij corona-proof een lunchwandeling in Maastricht of Heerlen. De wandeling duurt ongeveer een uur.

Dresscode

Pak en pumps? Die mag je bewaren voor een andere keer!

Wanneer?

Elke donderdag in de maanden april, mei en juni 2021.

Aanmelden

Stuur een email naar Maike Schütz (via walkandtalk@paulussen.nl) en vermeld je naam, je studiejaar, je telefoonnummer, voorkeur voor Maastricht of Heerlen en welke donderdag voor jou passend is.

Per email ontvang je een bevestiging van de geplande afspraak.

Let op: vol = vol !

Tot ziens!

De advocaten van Paulussen Advocaten

Nieuws Overzicht