Vacature: Student-stagiair Paulussen Advocaten Maastricht

09.02.2023

 

Ben jij een derdejaars bachelorstudent of masterstudent en ben jij op zoek naar een stageplaats waar jij de juridische kennis die jij tijdens de studie hebt opgedaan kunt aanvullen met praktijkervaring? Solliciteer dan snel voor een stageplaats in de zomerperiode of in het eerste semester van studiejaar 2023-2024.

Paulussen Advocaten is met ongeveer 25 advocaten een van de grotere kantoren van Limburg. Met een civiele en bestuursrechtelijke advies- en procespraktijk bedient ons kantoor voornamelijk de Zuid-Nederlandse markt. Er wordt gewerkt vanuit twee vestigingen: Maastricht en Heerlen-Parkstad.

Studenten die eerder stage hebben gelopen bij Paulussen Advocaten, omschrijven hun stage onder meer als “leerzaam”, “divers en uitdagend”, “een verrijking van de studie” en “een inspirerende toevoeging aan de loopbaan”, maar wel in een “informele” en “laagdrempelige” sfeer.

Heb jij interesse? Stuur dan snel jouw motivatiebrief (inclusief vermelding gewenste periode), curriculum vitae en cijferlijst naar stages@paulussen.nl.

Nieuws Overzicht