Walk & Talk is back!

26.08.2021

Rechtenstudenten opgelet: in september starten we weer met de Walk & Talk! Tijdens een lunchwandeling met een van onze advocaten kun je al je vragen stellen over het werken en leven van een advocaat, je afstudeerrichting, de work-life-balance en andere zaken die jou als toekomstig jurist bezig houden. Meld je snel aan want vol = vol!

Over ons

Paulussen Advocaten bestaat 125 jaar en is een van de grootste kantoren in het zuiden. Met ruim 25 advocaten, mediators en curatoren adviseren wij onze cliënten vanuit Maastricht en Heerlen op een groot aantal rechtsgebieden. We treden op voor overheden, voor de M van het MKB en voor internationale beursgenoteerde bedrijven. Je kent ons kantoor van internationaal spraakmakende klimaatzaken. Ook ken je ons als curator in het faillissement van Macintosh (een van de grootste faillissementen in de Nederlandse geschiedenis) en als curator van een groot internationaal studentenuitzendbureau. Verder zijn wij stadsadvocaat van verschillende gemeenten en treden wij op voor andere overheden en non-profit organisaties.

Voor wie?

Je bent rechtenstudent en je wil meer weten over de advocatuur, of je wil gewoon graag op informele wijze kennismaken met ons kantoor.

Wat & waar?

Samen met een van onze advocaten loop jij corona-proof een lunchwandeling in Maastricht of Heerlen. De wandeling duurt ongeveer een uur.

Dresscode

Pak en pumps? Die mag je bewaren voor een andere keer!

Wanneer?

Elke donderdag in de maanden september, oktober en november 2021.

Ervaring van andere studenten met Walk & Talk

Andere studenten zijn jou eerder dit jaar al voorgegaan. Ben je benieuwd naar hun ervaring met Walk & Talk kijk dan verder op onze website, of op de LinkedIn- of Instagram-pagina van ons kantoor.

Aanmelden

Stuur een email naar walkandtalk@paulussen.nl t.a.v. mr. Maike Schütz en vermeld je naam, je studiejaar, je telefoonnummer, voorkeur voor Maastricht of Heerlen en welke donderdag voor jou passend is. Per email ontvang je een bevestiging van de geplande afspraak.

Tot ziens!

De advocaten van Paulussen Advocaten

Nieuws Overzicht