Stageplaatsen 2022/2023

03.02.2022

Studeer jij rechten en sta je te popelen om praktijkervaring op te doen? Wij hebben stageplaatsen beschikbaar gedurende het gehele studiejaar 2022/2023. Je kunt nu solliciteren voor een stage in het eerste semester.

Paulussen Advocaten bestaat 125 jaar en is een van de grootste kantoren in het zuiden. Met ruim 25 advocaten, mediators en curatoren adviseren wij onze cliënten vanuit Maastricht en Heerlen op een groot aantal rechtsgebieden. Je kent ons van de klimaatzaken tegen de Nederlandse Staat en Royal Dutch Shell. We treden op voor overheden, voor de M van het MKB en voor internationale beursgenoteerde bedrijven. Ook ken je ons als curator in het faillissement van Macintosh (een van de grootste faillissementen in de Nederlandse geschiedenis) en als curator van een groot internationaal studentenuitzendbureau. Verder zijn wij stadsadvocaat van verschillende gemeenten en treden wij op voor andere overheden en non-profit organisaties.

Wil je meer weten? Lees dan op onze website of LinkedIn de ervaringen van andere studenten of meld je aan voor een walk & talk.

Als je interesse hebt stuur dan een email aan Nadia Thewissen via stages@paulussen.nl met:

– je schriftelijke sollicitatie

– CV en cijferlijst

– de periode dat je beschikbaar bent (2 maanden)

– je studiejaar: bachelor/master

Nieuws Overzicht