Walk and Talk

03.06.2021

Vorige week hebben wij weer een aantal enthousiaste studenten ontmoet! Ben jij rechtenstudent en wil je meer weten over de advocatuur? Wij beantwoorden al jouw vragen graag tijdens een walk & talk. Voor meer informatie klik hier. https://www.paulussen.nl/nl/nieuws/paulussen-advocaten-walk-talk/.

Ruth Dirks: “De walk en talk vond ik een hele leuke ervaring! Het is een fijne, maar ook leuke manier om op een laagdrempelige, informele manier in contact te komen met een advocaat en met Paulussen Advocaten in Maastricht. Tijdens de wandeling kun je alles vragen wat je wil. Ik vond het ontzettend leerzaam, maar vooral ook heel erg gezellig en raad iedereen aan om zich hiervoor aan te melden!”

Kiki Hoogers: “Walk and talk is een hele leuke manier om op een informele wijze contact te maken met de advocatuur. Doordat Paulussen Advocaten dit organiseert, heb ik een goed beeld gekregen van de advocatuur in het algemeen en in het specifiek hoe het geregeld is bij het advocatenkantoor zelf. Er werd tijdens een gezellige wandeling en een kopje koffie onder andere gepraat over de belangrijke cases en de werkomgeving van het kantoor. Aangezien de studenten door corona weinig interactie hebben, is dit een hele goede manier om studenten in contact te brengen met de verschillende advocatenkantoren. Kortom als je geïnteresseerd bent in de advocatuur en het je leuk lijkt om op een informele/ actieve wijze hiermee kennis te maken, is dit zeker een aanrader!”

Lieke van der Linden: “Afgelopen vrijdag (28 mei) heb ik mogen deelnemen aan de Walk & Talk. Samen met Lisanne Somers heb ik een mooie wandeling door Maastricht gemaakt waarbij wij gepraat hebben over de advocatuur, maar ook over de Rechtsgeleerdheid en alle zaken die hierbij horen. Het was erg fijn om een keer een kijkje in de keuken van de advocatuur te krijgen. Voornamelijk ook omdat er door Corona vrijwel niks mogelijk is en hierdoor worden de carrièremogelijkheden na mijn studie toch een stuk duidelijker. Overall een super geslaagde middag, waarvoor ik Lisanne en Paulussen Advocaten onwijs wil bedanken!”

Nieuws Overzicht