Walk and Talk

12.05.2021

Ook afgelopen week hebben wij in Maastricht op informele wijze weer een aantal enthousiaste studenten leren kennen.

Robin Nijsten: “Vorige week heb ik meegedaan aan de Walk en Talk in Maastricht met Marijke Schmitz. De Walk en Talk was een leuke manier om Paulussen Advocaten beter te leren kennen en een goede mogelijkheid om alle vragen die je hebt te kunnen stellen aan een advocaat. Bovendien was het erg gezellig.”

Stan Blom: “De Walk and Talk is een prachtig initiatief van Paulussen Advocaten om op een informele wijze kennis te maken met de rechtspraktijk. Het gesprek met Patou Courtens heeft mij tot allerlei nieuwe inzichten gebracht die ik zonder de Walk and Talk wellicht nooit verkregen had. De Walk and Talk is bij uitstek een mogelijkheid voor studenten om zich praktisch te oriënteren. Een absolute aanrader!”

Chris Lathouwers: ”Via Paulussen Advocaten de kans gekregen om een glimp op te vangen van hoe een toekomstige carrière binnen het recht eruit zou zien. Op een laagdrempelige wijze konden alle vragen worden gesteld en Viviane Nowak gaf volwaardig antwoord. De Walk en Talk is het afreizen naar Maastricht ongetwijfeld waard geweest.”

Wil je je aanmelden voor een Walk and Talk? Hier aanmelden

 

Nieuws Overzicht