Walk & Talk

08.07.2021

Walk & Talk: wederom hebben wij diverse studenten mogen ontvangen op onze kantoren in Maastricht en Heerlen. Het is heel bijzonder om tijdens een Walk & Talk met elkaar kennis te maken. Niet alleen de studenten maar ook onze collega’s blijven enthousiast!
Ben jij rechtenstudent en wil je meer weten over de advocatuur, of twijfel je bijvoorbeeld over welke master je moet kiezen? Wij beantwoorden al jouw vragen graag tijdens een walk & talk in Maastricht of Heerlen. Er is nu een zomerstop. Aanmelden voor de periode vanaf september kan uiteraard wel alvast. Voor meer informatie klik hier:
https://www.paulussen.nl/nl/nieuws/paulussen-advocaten-walk-talk/.

Tina Kateb:
“Ik ben blij dat ik mij heb aangemeld voor de Walk and Talk samen met Victoria Rozek. Door middel van een fijne wandeling door Sint Pieter in Maastricht heb ik alle vragen kunnen stellen die ik had over de advocatuur. Daarnaast heb ik goede tips gekregen over de stage en studie. Graag wil ik Victoria bedanken voor de leerzame en fijne wandeling. Ik raad iedereen die meer wil weten over de advocatuur aan om mee te doen aan deze Walk and Talk!”

Steven Debie:
“Voor alle rechtenstudenten die graag meer willen weten over hoe de advocatuur er in de praktijk uitziet is de Walk & Talk van Paulussen Advocaten een absolute aanrader. Terwijl je met een warme koffie in de hand door het landgoed Sint Pieter loopt kun je al jouw vragen stellen aan een van de advocaten van Paulussen advocaten. Marijke Schmitz vertelde gedurende onze wandeling uitgebreid over haar ervaringen als curator en de praktijk van het ondernemingsrecht. Na het stellen van mijn vragen en de verhalen en  tips van Marijke Schmitz heb ik een beter beeld gekregen van de praktijk. De informatie van deze Walk & Talk gaat mij in de toekomst zeker helpen bij het maken van beslissingen over mijn toekomst. Ik wil Marijke Schmitz dan ook hartelijk bedanken voor de leuke en leerzame wandeling en natuurlijk ook voor de koffie!”

Rawaz Sharaf:
“Ik heb de Walk & Talk als zeer prettig en waardevol ervaren. Met dit concept is Paulussen Advocaten NV erin geslaagd studenten op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met het kantoor. Bij de Walk & Talk worden studenten onder andere in de gelegenheid gesteld vragen te stellen over verscheidene onderwerpen. Dat kunnen algemene vragen zijn die bijvoorbeeld zien op de advocatuur, maar ook het stellen van specifiekere vragen behoort tot de mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld al jouw vragen stellen over het verloop van de klimaatzaken.
Gelet op deze mate van transparantie en de laagdrempeligheid is naar mijn inzicht de Walk & Talk absoluut van toegevoegde waarde voor iedere rechtenstudent!”

Sylvie Braat:
“Het wandelen met een van de advocaten van Paulussen Advocaten is een goede manier om meer te weten te komen over het kantoor, de advocatuur en de advocaat zelf met wie je wandelt. Het is erg leuk dat je op zo’n laagdrempelige manier al je vragen kunt stellen. Ik ben heel enthousiast en raad iedere student aan zich ook op te geven!”

Nieuws Overzicht