Walk & Talk

27.10.2021

Onlangs zijn onze advocaten weer samen met studenten op pad gegaan. De Walk & Talk blijft keer op keer een leuke ervaring voor beide partijen!

Lees hieronder hoe rechtenstudenten Evi Fricker en Anniek Severens erop terugkijken.

Wil jij ook meer weten over de advocatuur? Stel al jouw vragen tijdens een Walk & Talk. Meer info: Walk & Talk

Evi Fricker

“Op 30 september heb ik een hele gezellige en informatieve walk and talk gehad met Lisanne. Ik kon haar in deze informele setting veel vragen stellen over alle facetten van de advocatuur. Hierdoor ben ik veel nieuwe dingen te weten gekomen. Ik vind walk and talk een ontzettend leuk initiatief van Paulussen Advocaten en ik kan dit dan ook absoluut aanraden aan alle rechtenstudenten die meer te weten willen komen over de advocatuur en over het kantoor zelf.” 

Anniek Severens

“Hierbij wil ik Paulussen Advocaten (en natuurlijk Bart Lenferink in het bijzonder) nogmaals bedanken voor de gezellige én informatieve Walk & Talk. Gedurende deze wandeling heb ik kennisgemaakt met het kantoor en zijn al mijn vragen beantwoord. Paulussen Advocaten heeft een zeer goede indruk bij mij achtergelaten. Mocht je overwegen om je ook in te schrijven voor de Walk & Talk, schroom dan niet. Dit is echt een aanrader.”

Nieuws Overzicht