Walk & Talk

09.12.2021

Ook onder herfstachtige weersomstandigheden gaan onze advocaten de deur uit om een wandeling te maken met de studenten. Lees hier hoe rechtenstudente Mara de Wolf haar Walk & Talk heeft ervaren.

Wil jij ook meer te weten komen over de advocatuur tijdens een wandeling met een van onze advocaten? Meld je dan nu aan!  Meer info: Walk & Talk

 

Mara de Wolf

“Afgelopen vrijdag heb ik samen met Samuel Keuls van Paulussen Advocaten door Heerlen gewandeld. Walk&Talk was een makkelijke manier om al mijn vragen te stellen over de advocatuur. Ik heb nu een duidelijk beeld over de advocatuur en hoe een werkweek bij Paulussen Advocaten uitziet. Het is niet alleen een laagdrempelige manier om vragen te stellen over de advocatuur zelf, maar ook een manier om kennis te maken met het mooie kantoor in Heerlen (of Maastricht). Bovendien waren ook alle studie gerelateerde vragen hartstikke welkom. Kortom: Een aanrader voor iedere student die interesse heeft in de advocatuur of vragen heeft aan een advocaat.

Nogmaals bedankt Samuel & Paulussen Advocaten voor de tijd, het drankje en de milieuvriendelijke dopper en wellicht tot in de toekomst.”

 

Nieuws Overzicht