Walk & Talk

18.05.2022

Onlangs zijn onze advocaten weer samen met rechtenstudenten op pad gegaan. Lees hier hoe Japhet Stone en Chiara Timan de Walk & Talk hebben ervaren. Heb jij als toekomstig jurist vragen over het recht in de praktijk, onze ervaringen tijdens en/of na de studie of over andere onderwerpen die jou bezighouden? Stel ze dan tijdens een wandeling met een van onze advocaten! Zie voor meer info over de aanmelding: Walk & Talk.

Japhet Stone:

“Heel erg bedankt voor de Walk & Talk met Maike Schütz! Ik heb er ongelofelijk veel van opgestoken. Voor mijn gevoel is er een groot verschil tussen het online opzoeken van mijn vragen en het met iemand die het dagelijks doet bespreken. Door het gesprek is mijn perspectief op wat ik nog niet weet verhelderd en kan ik weer verder met mijn zoektocht naar wat ik graag wil doen na mijn studie. Mocht ik de kans krijgen dan kom ik volgend jaar graag terug met nieuwe vragen! Een absolute aanrader voor iedere student die geïnteresseerd is in zijn of haar toekomst.”

Chiara Timan:

“Ik heb de Walk & Talk gedaan met Patou Courtens. Via deze weg heb ik kennis gemaakt met de advocatuur en specifiek rondom de werkzaamheden bij Paulussen Advocaten. Ik heb uitgebreid de tijd gekregen om vragen te stellen aan Patou over haar studieloopbaan, eerdere werkervaringen en over haar huidige werkervaring bij Paulussen Advocaten. Het was voor mij een erg leerzaam gesprek, waarbij ik een duidelijker beeld heb gekregen van de advocatuur en van het kantoor. Graag wil ik Patou Courtens en Paulussen Advocaten hartstikke bedanken voor hun tijd om mij deze middag te woord te staan.”

Nieuws Overzicht