Walk & Talk is back!

22.03.2022

Rechtenstudenten opgelet: in april starten we weer met de Walk & Talk! Je bent van harte uitgenodigd om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze advocaten. Tijdens een wandeling kun je al je vragen stellen over je afstudeerrichting, het werk van een advocaat, de work-life-balance en andere zaken die jou als toekomstig jurist bezig houden. Meld je snel aan want vol = vol!

Over ons
Paulussen Advocaten bestaat 125 jaar en is een van de grootste kantoren in het zuiden. Met ruim 25 advocaten, mediators en curatoren adviseren wij onze cliënten vanuit Maastricht en Heerlen op een groot aantal rechtsgebieden. We treden op voor overheden, voor de M van het MKB en voor internationale beursgenoteerde bedrijven.

Voor wie?
Voor jou als rechtenstudent (bachelor en master) die meer wil weten over de advocatuur of die gewoon graag op informele wijze kennis wil maken met ons kantoor.

Wat & waar?
Samen met een van onze advocaten maak jij een wandeling in Maastricht of Heerlen. De wandeling start om 13:00 uur en duurt ongeveer een uur.

Wanneer?
Elke donderdag in de maanden april, mei en juni 2022.

Dresscode
Pak en pumps? Die mag je bewaren voor een andere keer! Met andere woorden: de dresscode is “casual”.

Ervaring van andere studenten met Walk & Talk
Andere studenten zijn jou al voorgegaan. Ben je benieuwd naar hun ervaring met Walk & Talk? Kijk dan verder op onze website, de LinkedIn– of Instagram-pagina van ons kantoor.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar walkandtalk@paulussen.nl t.a.v. mr. Mei Li Ramakers en vermeld je naam, je studiejaar, je telefoonnummer, voorkeur voor Maastricht of Heerlen en welke donderdag voor jou passend is. Per e-mail ontvang je een bevestiging van de geplande afspraak.

Tot ziens!

De advocaten van Paulussen Advocaten

Nieuws Overzicht