Walk & Talk

25.06.2021

Tijdens de zonnige en warme dagen vorige week zijn onze advocaten weer gaan wandelen met enthousiaste studenten! Ben jij rechtenstudent en wil je meer weten over de advocatuur? Wij beantwoorden al jouw vragen graag tijdens een walk & talk. Voor meer informatie klik hier: https://www.paulussen.nl/nl/nieuws/paulussen-advocaten-walk-talk/.

Bente Philippo:
“Door mijn wandeling met Funs van Diem ben ik meer te weten gekomen over hoe het is om bij een advocatenkantoor te werken. Tijdens de wandeling over de Sint Pieter heb ik op een laagdrempelige manier alle vragen kunnen stellen die ik had en heb ik kennis kunnen maken met Paulussen Advocaten. De Walk & Talk is de perfecte manier om in tijden van Covid-19 toch kennis te maken met de advocatuur en de mensen achter het kantoor van Paulussen Advocaten. Graag wil ik Funs bedanken voor de gezellige en leerzame wandeling!”

Daphne van Woenzel:
“Gezellig wandelen in het zonnetje met een echte advocaat is iets wat ik me niet had kunnen voorstellen tot vandaag. Ik weet nu beter hoe een dag in de advocatuur eruit kan zien en heb goede tips gekregen over het zoeken naar een leerzame stageplek. Het leukste was wel dat Maike Schütz vertelde over haar pad van student naar het werken bij Paulussen Advocaten en dat ze haar kennis daar verder kan uitbreiden. Ik ben blij dat ik mee mocht doen met de Walk & Talk en zou dit zeker aanraden als je meer wilt weten over de advocatuur!”

Nieuws Overzicht