WALK & TALK

29.09.2021

Het nieuwe studiejaar is begonnen – en dus ook de Walk & Talk! We hebben met plezier de eerste studenten ontvangen: Nicky Limbourg en Joas Hollander. Lees hier een terugblik op deze mooie middag.

Joas Hollander:

“Gisteren walk&talk met Viviane Nowak van Paulussen Advocaten gehad. Hoewel door het groene Maastricht lopen altijd prachtig is en een student nooit nee zegt tegen gratis koffie, was vooral het gesprek zelf erg prettig. Op de universiteit leer je gewoon niet de dagelijkse gang van zaken in de juridische praktijk. Het is daarom zo geweldig als een kantoor de tijd van hun advocaten beschikbaar stelt om de juristen van morgen iets te kunnen leren over de praktijk.

Daarom een oproep naar iedereen: wil je (laagdrempelig) kennis maken met de advocatuur? Paulussen Advocaten is the place to be!

Viviane, maar ook Paulussen Advocaten, heel erg bedankt en wie weet tot over een paar jaar!”

Studeer jij rechten en wil je meer weten over de advocatuur, of twijfel je bijvoorbeeld over welke master je moet kiezen? Wij beantwoorden al jouw vragen graag tijdens een walk & talk in Maastricht of Heerlen. Voor meer informatie klik hier

Nieuws Overzicht