Kim Deckers


T +31(0) 43 321 6640
E k.deckers@paulussen.nl

vCard

 

Kim Deckers heeft gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Nadat zij de Bachelor European Law School heeft afgerond, heeft zij vervolgens twee Masteropleidingen aan dezelfde Universiteit gevolgd: zowel de Master Nederlands Privaatrecht als de Master European Law. Zij heeft beide opleidingen met goed gevolg afgerond.

Gedurende haar studie heeft Kim praktijkervaring bij een gerenommeerd Limburgs advocatenkantoor opgedaan. Eind 2015 is zij bij hetzelfde kantoor eerst als juridisch medewerkster en daarna als advocaat in dienst getreden, waar zij meer dan drie jaar binnen de German Desk werkzaam is geweest. Sinds april 2019 is Kim als advocaat in dienst bij Paulussen advocaten. Door haar taalkundige en culturele achtergrond is Kim in staat om cliënten in grensoverschrijdende geschillen – niet alleen op juridisch vlak – kundig te adviseren. Naast Nederlands en Engels spreekt Kim namelijk nog vloeiend Duits en Frans en voelt zij zich in de verschillende culturen thuis.

Kim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.