Marjolein Clijsen

Partner
T +31 43 321 6640
E m.clijsen@paulussen.nl

vCard

Over haar werk als advocaat en scheidingsmediator vertelt Marjolein:
“Vanaf dat ik werkzaam ben in de advocatuur heb ik mij gericht op de familierechtpraktijk met bijzondere aandacht voor echtscheidingen en scheidingsmediations.
Een cliënte schreef mij: “Scheiden betekent balanceren, herbalans vinden. Mijn dank dat jij hierin een ijkpunt bent geweest ”. Het zijn van deze steunpilaar voor cliënten is mijn drijfveer.”

Marjolein is lid van de specialistenverenigingen, de vFAS, de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (zie ook www.verderonline.nl). Als vFAS-scheidingsmediator is Marjolein tevens geregistreerd mediator bij Mediation federatie Nederland (MfN)

Marjolein studeerde in 1993 af in het Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht.
Na eerst als jurist werkzaam te zijn geweest bij een verzekeraar in Den Haag, is Marjolein vanaf juni 1998 werkzaam als advocaat in Maastricht.
Vanaf oktober 2001 is Marjolein verbonden aan Paulussen Advocaten.

Marjolein heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

– Personen- en Familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

vfasmfn