Sharon Fraats


T +31(0) 43 321 6640
E s.fraats@paulussen.nl

vCard

Sharon Fraats is in 2006 in de staats- en bestuursrechtelijke richting afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Daarna is zij in dienst getreden bij een gerenommeerd advocatenkantoor op het gebied van ruimtelijk bestuursrecht in Leiden. In 2012 is zij in dienst getreden bij Paulussen Advocaten.

Sharon is gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht in de brede zin van het woord met accenten op gebiedsontwikkeling, onteigening en de wet voorkeursrecht gemeenten. Zij volgde met succes de specialisatieopleiding Publiekrechtelijk bouwrecht van het Instituut voor Bouwrecht.

Zij begeleidt en adviseert voornamelijk overheden en ondernemingen bij ruimtelijke ontwikkelingen en gebiedsontwikkelingen. Sharon heeft een brede kennis van zowel het privaatrecht als het bestuursrecht zodat zij in staat is om zaken op het gebied van het privaatrecht en bestuursrecht tot een goed einde te brengen.

Sharon is lid van de Vereniging van BouwrechtAdvocaten (VBR-A), de Vereniging voor Onteigeningsadvocaten (VOA) en de Vereniging voor Onteigeningsrecht (VVOR).

Sharon heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk

– Omgevingsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.