Ramona Brouwers


T +31(0) 43 321 6640
E r.brouwers@paulussen.nl

vCard

Ramona Brouwers is sinds mei 2012 als advocaat aan kantoor Paulussen Advocaten verbonden. Zij richt zich met name op de algemene civiele praktijk, met als specialisaties het verbintenissenrecht en het beslagrecht. Daarnaast is zij actief in de sector familie en relatie.

Sinds juni 2015 is zij tevens lid van de klachtencommissie voor cliënten en pleegouders van Stichting Xonar. Als klachtenfunctionaris behandelt zij klachten die door cliënten van Xonar, althans hun wettelijk vertegenwoordigers worden ingediend.

Voordat Ramona in dienst trad bij kantoor Paulussen Advocaten gaf zij onderwijs in met name de privaatrechtelijke rechtsgebieden aan de Zuyd Hogeschool en de Universiteit Maastricht.

In 2011 studeerde Ramona aan de Universiteit Maastricht cum laude af in twee specialisaties Nederlands Recht. Beide specialisaties waren privaatrechtelijk georiënteerd. Daarvoor behaalde zij met goed gevolg aan dezelfde universiteit de Bachelor Nederlands Recht.

Ramona heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk

– Personen- en Familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.