Samuel Keuls


T +31 43 321 6640
E s.keuls@paulussen.nl

vCard

Samuel Keuls is sinds 2019 als advocaat verbonden aan Paulussen Advocaten. Hij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en is tijdens zijn studie ruim anderhalf jaar werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor uit de regio.

De praktijk van Samuel is sterk privaatrechtelijk georiënteerd. Hij adviseert en procedeert met name in kwesties over vastgoed, aansprakelijkheid en zakelijke contracten. In 2024 slaagde hij cum laude voor de specialisatieopleiding ‘Onroerend goed’ van de Grotius Academie. Tijdens deze opleiding heeft hij zich grondig verdiept in de belangrijkste juridische thema’s rondom koop, huur, bouw en beheer van onroerend goed.

Daarnaast is Samuel bijzonder geïnteresseerd in de (juridische) uitdagingen van de verduurzaming van de samenleving. Dit vertaalt zich onder meer in zijn betrokkenheid bij de rechtszaak van Roger Cox namens Milieudefensie c.s. tegen Shell, waarin Shell ter verantwoording is geroepen voor haar inadequate klimaatbeleid.

Samuel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Vastgoedrecht

– Algemene praktijk (Burgerlijk recht)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.