Samuel Keuls


T +31 43 321 6640
E s.keuls@paulussen.nl

vCard

Samuel Keuls is sinds 2019 als advocaat verbonden aan Paulussen Advocaten. Hij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en is tijdens zijn studie ruim anderhalf jaar werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor uit de regio.

De praktijk van Samuel is sterk privaatrechtelijk georiënteerd. Hij adviseert en procedeert met name in kwesties over vastgoed, aansprakelijkheid en zakelijke contracten. Daarnaast is Samuel bijzonder geïnteresseerd in de (juridische) uitdagingen van de verduurzaming van de samenleving. Dit vertaalt zich onder meer in zijn betrokkenheid bij de rechtsprocedure van Roger Cox namens Milieudefensie c.s. tegen Shell, waarin Shell ter verantwoording is geroepen voor haar inadequate klimaatbeleid.

Samuel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

– Algemene praktijk (Burgerlijk recht)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.