Victoria Rozek


T +31 43 321 6640
E v.rozek@paulussen.nl

vCard

Victoria Rozek is in 2018 cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Zij volgde de Master Nederlands Recht, profiel Privaatrecht met aandacht voor verschillende rechtsgebieden, waaronder ook het bestuursrecht.

Gedurende haar studie heeft Victoria anderhalf jaar vrijwilligerswerk verricht bij de Vrouwenrechtswinkel te Maastricht. Daarnaast heeft zij ruim drie jaar praktijkervaring opgedaan, als studentstagiaire en juridisch medewerkster, bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade, sociaal zekerheidsrecht en arbeidsrecht.

Vanaf juni 2019 is Victoria werkzaam bij Paulussen Advocaten. Zij houdt zich bezig met bestuursrechtelijke en privaatrechtelijke zaken, met name in de overheids- en zorgpraktijk.

Victoria heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– Algemene rechtspraktijk

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.