Algemene Voorwaarden

Wilt u dat uw klanten of opdrachtgevers precies weten onder welke voorwaarden u levert, betaalt, verkoopt of inkoopt? Kort samengevat zijn algemene voorwaarden de regels die u als ondernemer wilt laten gelden voor alle contracten die u gaat afsluiten. Met algemene voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten u en uw klant of opdrachtgever hebben ten aanzien van onder andere de levering, betaling, aansprakelijkheid, eventuele reparaties of de garantietermijn. De zogenaamde ‘kleine lettertjes’ besparen u een hoop tijd. Als u algemene voorwaarden gebruikt, dan hoeft u er niet elke keer apart over te onderhandelen. Ook kunnen algemene voorwaarden de ondernemersrisico’s die u loopt verkleinen.

Ons team bestaat uit gespecialiseerde advocaten die ervaring hebben met het opstellen van op maat gemaakte algemene voorwaarden, rekening houdend met uw specifieke wensen.

Zoekt u een gespecialiseerde advocaat die uw opdracht zorgvuldig, efficiënt en voortvarend uitvoert? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.

Advocaten: